Mansner Oy Hienomekaniikka

Laaduntarkastaja

Tuotteemme ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja suhtaudumme tuotteidemme laatuun asiaan kuuluvalla vakavuudella. Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme laatua sekä laatuun liittyviä prosesseja. Korkean laadun ylläpitämiseksi etsimmekin nyt joukkoomme LAADUNTARKASTAJAA vastaamaan siitä, että valmistamiemme tuotteiden laatu vastaa niille asetettuja laatuvaatimuksia. Laaduntarkastajan tehtäviin kuuluu määrittää mittausmenetelmiä ja -välineitä sekä varmistaa, että mittaukset tehdään oikein ja tarkasti. Tehtäviin kuuluu myös kalibrointien ylläpito sekä tuotteiden lopputarkastus, joka sisältää mm. mittatarkastuksen käsimittavälineillä ja mittakoneilla. Lisäksi työhösi kuuluu tuotteiden visuaalinen tarkastus ja materiaalien jäljitettävyyden varmistamisen.

Toivomme sinulta:

- Olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Tartut työhön ja teet työsi varmaotteisesti sekä tehokkaasti
- Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tekemästäsi työstä, kykenet myös tekemään päätöksiä
- Englannin kielen taitoa. Osa mittaussuunnitelmista yms. pitää tehdä englanniksi, lisäksi osa asiakkaiden dokumenteista on vain englanniksi
- Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja kommunikoit sujuvasti muiden tiimin jäsenten kanssa, sillä työskentelet läheisessä yhteistyössä tuotannon työnjohdon ja työntekijöiden kanssa

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vakituisen työn päivävuorossa kasvavassa perheyrityksessä. Koneistamme osia mm. alumiinista, muoveista, ruostumattomista- ja haponkestävistä teräksistä. Osien koko vaihtelee sormenpäästä koripallon kokoluokkaan, mutta lähes kaikki osat ovat painonsa puolesta käsin liikuteltavissa.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta, taustastasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teppo Vendelin +358 40 357 5190

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.05.2023Etsimme ammattitaitoisia koneistajia sorvaukseen ja jyrsintään

Käytössämme on yli kolmekymmentä CNC konetta. Alle 65 mm halkaisijaltaan olevat pyörähdyskappaleet valmistetaan tankoautomaattisorveilla joissa on vähintään kaksi karaa, kaksi revolveria ja ns. pyörivät työkalut. Tankoautomaattisorveissamme on Fanuc, Siemens ja ”Traub/Mitshubishi” ohjauksia.

Isommat pyörähdyskappaleet valmistetaan istukkasorveilla joita löytyy pelkällä sorvaus ominaisuudella sekä kahdella karalla, kahdella revolverilla ja ns. B-akseli jyrsinkaralla varustettuja koneita. Istukkasorveissamme on Siemens ja Fanuc ohjaus.
Jyrsinkoneemme ovat Brother, Fanuc ja Heidenhain ohjauksilla 3- ja 4-akseli koneita. Osa koneistamme on paletinvaihtajalla. Vaakakaraiset koneemme ovat 78 paletin FMS:ssä.

Koneistamme osia mm. alumiinista, muoveista, ruostumattomista- ja haponkestävistä teräksistä. Osien koko vaihtelee sormenpäästä koripallon kokoluokkaan, mutta lähes kaikki osat ovat painonsa puolesta käsin liikuteltavissa.

Avoimia työpaikkoja on kaikissa yllämainituissa koneryhmissä.

Lisätietoja antaa koneistuksen Tuotantopäällikkö Hannu Stenholm, 0207862364