Mansner Oy Hienomekaniikka Instagram Mansner Oy Hienomekaniikka Facebook Mansner Oy Hienomekaniikka LinkedIn
Mansner Oy Hienomekaniikka

Palvelukokonaisuus

Suunnittelu

Kun tuotteesi vaatii toteuttajaa, voit olla yhteydessä jo suunnittelun alkuvaiheessa ja tiedustella tuotantokokonaisuudesta. Näin voimme aikatauluttaa loppuun asti kustannustehokkaan ja laadukkaan kokonaisuuden, missä huomioidaan eri osien toimivuus, kokoonpano ja toimitus.

Koneistus

Valmistamme mekaanisia komponentteja sorvaamalla ja jyrsimällä sekä hienomekaniikka ja mekatroniikkaa sisältäviä laitekokonaisuuksia. Lisäpalvelumme ovat suunnittelussa avustaminen, hitsaus, lasikuulapuhallus, ultraäänipesu, viritys, testaus ja pintakäsittelyn alihankinta. Meiltä saatte niin protoja ja piensarjoja kuin suursarjojakin. Koneistamme mm. alumiinia ja muita kevytmetalleja, haponkestävää terästä, titaania, hastelloyta, valuja ja muoveja.

Kokoonpano

Kokoonpanon toimitamme tarvittaessa linjastolla ja testaamme tuotteet mekaanisesti, vedellä, sähköllä, paineilmalla ja/tai ohjelmallisesti.

Kokoonpanon toimitamme tarvittaessa linjastolla

Pintakäsittely

Pintakäsittelyssä käytämme alihankkijoita. Personoimme tuotteet haluttaessa lasermerkkauksella.

Alihankkijamme pintakäsittelevät tuotteet halutulla tavalla. Alihankkijamme ovat luotettuja kumppaneja vuosien ajalta. Kaikki valmistamamme tuotteet puhdistetaan ultraäänipesulla ja pakataan kierrätettäviin materiaaleihin.

Toimitus

Toimitamme tuotteita koko maailmaan. Suomessa toimitus pääkaupunkiseudulla omalla jakeluautolla. Tarvittaessa voimme tarjota varastointipalvelut ja toimittaa tuotteet kotiinkutsutoimituksena haluamissasi erissä.


Esimerkkejä pintakäsittelyn alihankkijoista: